20Jun2018

Najib luah rasa hati, harapan pada rakyat

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak meluahkan rasa yang terbuku di hatinya kepada rakyat Malaysia dengan menjelaskan apa yang dilakukan olehnya selama ini adalah untuk memberikan yang terbaik kepada setiap rakyat di negara ini.

Dalam video terbaharu yang dimuat naik di laman YouTube bertajuk

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Rizalman dan Adnan regu terbaik rampas BTR

Gandingan Ketua Bahagian UMNO Bandar Tun Razak Datuk Rizalman Mokhtar dan calon Parlimen Bandar Tun Razal Adnan Seman disifatkan sebagai regu ‘ramuan’ kepimpinan terbaik.

Ini kerana Rizalman sendiri membawa orangnya (Adnan) menjadi calon pada

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH

Wan Johani disisih, tersisih akhirnya jadi calon Parlimen Tumpat

Perjuangan yang tidak mengenal erti lelah serta tidak melemahkan semangat telah menjadikan dirnya istiqamah menyokong parti akhirnya diiktiraf oleh pucuk pimpinan untuk diangkat sebagai calon Parlimen P019 Tumpat.

Pernah melalui liku dan ranjau

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH

Pakatan Harapan Kelantan tabur janji mengarut...

Manifesto Pakatan Harapan (PH) Kelantan hanyalah dokumen yang mengarut kerana ada janji yang tidak boleh dilaksana kerana halangan Perlembagaan Persekutuan kata ahli akademik Dr Kamarul Zaman Yusof.

Sambil mendakwa PH yang diketuai oleh Datuk Husam

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Makan minum percuma sepanjang kempen di Kota Bahru

Hebat... Persatuan Warga Cinta Negara Malaysia (Pencinta) menyediakan makanan percuma kepada penduduk Kota Bharu sepanjang 11 hari tempoh berkempen sempena Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14) 9 Mei ini, bermula hari ini.

Pengarah Eksekutifnya, Datuk

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 768  tetamu dalam talian