18Jun2018

Rosmah dikehendaki hadir ke ibu pejabat SPRM Selasa ini

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) telah menyerahkan notis mengarahkan kehadiran isteri bekas perdana menteri, Datin Seri Rosmah Mansor bagi membantu siasatan berkaitan SRC International.
 
Mengikut notis berkenaan, Rosmah perlu hadir bagi memberi keterangan di ibu pejabat SPRM

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Negeri Sembilan kaji semula Malaysia Vision Valley

Sekali air bah, sekali pantai berubah... begitu juga dengan dasar sesebuah negeri selepas bertukar kerajaan.

Di Negeri Sembilan, keputusan sama ada menerus atau membatalkan projek pembangunan metropolis bertaraf dunia, Malaysia Vision Valley (MVV)

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Bye-bye GST... barang dan perkhidmatan turun harga Jumaat ini

Iya ke tu...? tapi itulah janji kerajaan Pakatan Harapan bahawa mulai Jumaat ini semua harga barang dan perkhidmatan akan turun berikutan cukai barang dan perkhidmatan (GST) yang dikenakan pada kadar enam peratus akan disifarkan.

Dalam masa yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

MB baru Selangor dilantik 19 Jun... - Istana

Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah telah memberi perkenan untuk diadakan Istiadat Pelantikan dan Angkat Sumpah Jawatan Menteri Besar Selangor yang baharu selepas Hari Raya Aidilfitri iaitu pada 19 Jun depan.

Setiausaha Sulit kepada

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pelabur keluar beramai-ramai dari Malaysia baru...

Seronok sangat menang sampai tak tahu mana keutamaan... sehingga Khamis, sudah 13 hari berturut-turut Bursa Malaysia jatuh.

Pelabur asing meninggalkan pasaran negara sehingga menyebabkan Bursa Malaysia terus menyusut akibat susulan tekanan jualan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 650  tetamu dalam talian