17Januari2018

PRU14: Azmin tinggal Gombak... nak cuba nasib di Shah Alam

Bagi pemimpin Parti Amanah Nasional (PAN) yang berangan hendak bertanding di Parlimen Shah Alam ganti Khalid Samad yang tidak buat kerja... boleh lupakan hasrat tersebut, ini keraja bos Jabatan Pilihanraya PKR Datuk Seri Azmin Ali sendiri hendak bertanding di situ.
 
Selain Azmin Ketua Wanita

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Mahfuz akan kalah jika bertanding PRU14...

Pengundi akan menolak pemimpin seperti Datuk Mahfuz Omar kerana tidak mempunyai pendirian tetap dan konsisten dalam perjuangan sesebuah parti.

Ini dinyatakan Pesuruhjaya PAS Perak, Haji Razman Zakaria, yang berpendapat tindakan Ahli Parlimen Pokok

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Duri dalam daging PAS umum ‘angkat kaki’…

Satu dunia tahu kebelakangan ini jiwa dan raga Datuk Mahfuz Omar sudah tidak lagi dengan PAS.Namun Ahli Parlimen Pokok Sena itu terus ‘main dalam’ ikut rentaknya dalam parti itu.

Ibarat orang yang nak sambut tahun baru 2018 dengan wajah baru,duri

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Tuan Ibrahim ulas kes Mahfuz... buah busuk jatuh sendiri

“(Buah) harumanis bila dah busuk, dia jatuh sendiri" itu antara petikan di laman facebook Timbalan Presiden PAS, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man yang dipercayai mengulas kes Ahli Parlimen Pokok Sena Datuk Mahfuz Omar umum keluar PAS.

Harumanis adalah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

2017 tahun pemulihan bagi Ringgit

2017 sememangnya merupakan tahun pemulihan bagi ringgit, yang menyaksikan ia kembali mengukuh secara perlahan-lahan disokong oleh pembangunan domestik positif dengan langkah-langkah berhemat yang diambil oleh Bank Negara Malaysia (BNM) untuk

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 704  tetamu dalam talian